Home » Politic » Comunicat de presă – Prima bătălie dintre găștile PSD s-a încheiat

Comunicat de presă – Prima bătălie dintre găștile PSD s-a încheiat

Ziua de 21.06.2017 va rămâne cu siguranță în istoria politică a României. Pentru prima dată în istorie, partidul care a câștigat alegerile și care într-o alianță majoritară guvernează țara, a votat o moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern.

PSD și-a pierdut orice legitimitate de a conduce România. În loc să se ocupe de onorarea promisiunilor electorale, s-a preocupat să-și rezolve răfuielile de clan și problemele personale pe care le-au avut. Criza generată de actualul partid de guvernământ crează deservicii grave României.

Luptele de partid practicate de PSD în această perioadă, schimbarea unor persoane incompetente, pe criterii netransparente, cu alte persoane la fel de incompetente, nu ajută deloc climatul politic din România.

Atât cetățenii obișnuiți, cât și mediul de afaceri așteaptă de la politicieni stabilitate, predictibilitate și seriozitate. Ceea ce face PSD împreună cu ALDE în această perioada, dovedește că doar interesele lor personale contează.

Contrar încercărilor sistematice de denigrare a PNL, s-a dovedit faptul că parlamentarii PNL sunt oameni de caracter și de onoare, care își respectă cuvântul și mandatul încredințat de cetățeni! Niciun parlamentar PNL nu a trădat, iar acest lucru trebuie spus clar și răspicat, iar cetățenii să cunoască acest lucru. S-a dovedit că trădătorii sunt în altă parte.

Conducerea PNL se va întruni joi pentru a face o primă analiză asupra situației politice, urmând ca luni să se ia decizia politică privind calea de urmat, după o consultare cu structurile interne.

Departamentul de Comunicare, PNL Vaslui

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: