Home » Justitie » Plutonierul adjunct șef Sorin Păduraru, cel mai bun la proba de 100 metri plat, în cadrul Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I. Pompierii vasluieni au cucerit primul loc pe echipe

Plutonierul adjunct șef Sorin Păduraru, cel mai bun la proba de 100 metri plat, în cadrul Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I. Pompierii vasluieni au cucerit primul loc pe echipe

Plutonierul adjunct (plt. adj.) șef Sorin Păduraru a înregistrat o nouă performanță la etapa finală a Campionatului de atletism și cros al M.A.I, desfășurată în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 13–16 iunie 2017. La competiție la care au participat 180 sportivi, reprezentanți ai tuturor armelor din minister.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a concurat la categoria peste 45 ani și s-a clasat pe locul I la proba de 100 m plat. De asemenea, lotul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Vaslui s-a clasat primul loc, pe echipe, în clasamentul general.

Performanța militarului nu este singulară, acesta fiind la a opta reușită de acest gen, mai mereu s-a clasat pe poziții fruntașe.

În anul 2009, plt. adj. șef. Sorin Păduraru a participat la Campionatul Mondial de Atletism al Pompierilor desfășurat la Liverpool, unde a reușit să obțină trei medalii de bronz la trei probe diferite (100 metri, săritura în înălțime și săritura în lungime). Performanța din acest an a pompierului este deosebită, reușind să obțină un loc pe podium, reprezentând cu cinste unitatea din care face parte. (G.P)

About Tehno Redactor