Home » Social » Campania națională antidrog “Colorează-ți viața altfel!” poposește la Vaslui

Campania națională antidrog “Colorează-ți viața altfel!” poposește la Vaslui

Specialiștii Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Vaslui, împreună cu voluntarii antidrog, implementează de azi până marți campania națională antidrog “Colorează-ți viața altfel!”, printr-o serie de activități. Vasluienii sunt invitați să se alăture acestui demers, care trage un semnal de alarmă cu privire la riscurile și consecințele nocive ale consumului și traficului de stupefiante și oferă alternative pentru o viață sănătoasă.

Școala Postliceală Sanitară “Radu Miron” Vaslui va găzdui astăzi o activitate de informare, educare și conștientizare. Duminică va avea loc de la ora 12.30 un flashmob în parcul Copou din Vaslui, susținut de voluntarii antidrog în colaborare cu voluntarii de la Club Dance Factory. În aceeași zi, între orele 12.00 și 17.00, în urma unei colaborări cu Primăria Vaslui, între orele 12.00 și 17.00 în parcul Copou va fi un stand de prezentare și o echipă mobilă. “Biblioteca Județeană Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui va fi luni gazda unei dezbateri publice și a unei conferințe de presă. Marți va avea loc o nouă activitate de informare, educare și conștientizare, în parteneriat cu Penitenciarul Vaslui.

Începând cu anul 1987, în fiecare an, pe 26 iunie, la nivelul tuturor țărilor membre ale Organizației Națiunilor Unite se marchează Ziua Internațională de Luptă Împotriva Traficului și Consumului Ilicit de Droguri. An de an, Oficiul Națiunilor Unite pentru Droguri și Criminalitate (UNODC) este promotorul campaniei internaționale de sensibilizare privind provocarea majoră pe care drogurile ilicite o reprezintă pentru societate în ansamblu. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: