Home » Administratie » Consiliul Județean Vaslui sărbătorește 25 de ani de existență

Consiliul Județean Vaslui sărbătorește 25 de ani de existență

Consiliul Județean Vaslui va sărbători, astăzi, 25 de ani de existență, prin organizarea unei ședințe festive la care au fost invitați peste 180 de foști și actuali consilieri. Toți cei care au hotărât destinele județului în ultima jumătate de secol vor fi răsplătiți cu diplome aniversare, în timp ce foștii șefi vor primi plachete.

Moment solemn, astăzi, la Consiliul Județean Vaslui, unde conducerea instituției îi va răsplăti cu diplome aniversare pe toți foștii aleși ai poporului din județ din 1992 până în prezent. Ședința festivă este organizată cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existență a Consiliului Județean, momentul fiind ales special pe 23 aprilie, dată la care se sărbătorește Ziua Funcționarului Public.

”Credem că fi un moment de plăcută revedere a celor care au constituit, în timp, administrația publică. Ședința va fi una cu caracter festiv în care vor fi îmbrățișări și poate și lacrimi, momente stimulate și de imaginile de arhivă pe care le vom difuza”, ne-a declarat vicepreședintele CJ Vaslui, Vasile Mariciuc.

La evenimentul de astăzi au confirmat participarea 117 foști consilieri, precum și foști șefi ai instituției. Aceștia din urmă vor primi plachete aniversare, în timp ce cei 80 de funcționari publici ai CJ vor fi răsplătiți cu diplome de merit. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: