Home » Administratie » După vreo două săptămâni, panoul mâzgălit a dispărut de la intrarea în Bârlad

După vreo două săptămâni, panoul mâzgălit a dispărut de la intrarea în Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Panoul mâzgălit, fotografiat lângă plăcuța dezvelită la sfârșitul lunii mai, cu prilejul acordării titlului de „Oraș al rugby-ului” municipiului Bârlad, a dispărut. Târziu, ce-i drept, adică după ce Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby a observat cu coada ochiului caricatura de pe indicatorul rutier vandalizat.

Autoritățile locale nu au sesizat la timp aspectul, în schimb, în urma articolului din Est News, au încercat să dreagă busuiocul. Fotografia în care apar primarul Dumitru Boroș și Alin Petrache, la 1-2 metri de o panoul buclucaș, e o dovadă că, de cele mai multe ori, lucrurile nu se fac cu cap. Și pentru că simțul estetic este atât de „prezent” printre angajații Primăriei Bârlad, a fost îndepărtat doar panoul vandalizat, nu și stâlpul ruginit pe care era acesta. Bănuim că știu ele, autoritățile, de ce au păstrat bara aceea lângă panourile de prezentare ale Bârladului.

Vă reamintim că în urmă cu câteva săptămâni a fost dezvelită la intrarea în oraș, dinspre Vaslui, o plăcuță care atrage atenția asupra faptului că municipiul Bârlad este un oraș al rugby-ului, cu tradiție de decenii în sportul cu balonul oval. Plăcuța a fost dezvelită cu mare tam-tam, iar emoțiile au copleșit autoritățile locale, care au fost și de astă dată prinse pe picior greșit, așa cum au aflat din articolul publicat de Est News.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: