Home » Administratie » Șefii de la județ s-au înghesuit să pupe drapelul în fața Prefecturii

Șefii de la județ s-au înghesuit să pupe drapelul în fața Prefecturii

Șefii de la județ s-au înghesuit, încă la primele ore ale dimineții de luni, să pupe drapelul României în fața Prefecturii. Totul s-a întâmplat de Ziua Drapelului Național, în fața Prefecturii Vaslui, acolo unde s-au adunat o parte dintre conducătorii instituțiilor deconcentrate.

Temperaturile ridicate încă de la primele ore ale dimineții și soarele sâcâitor nu i-a împiedicat pe șefii de la județ să sărbătorească așa cum se cuvine Ziua Drapelului Național. În consecință, la chemarea Prefecturii, directorii de instituții și comandanții de la diverse unități militarizate s-au adunat în fața Palatului Administrativ și, cu ochii în soare, au ascultat discursurilor primarului Vasile Pavăl și a vicepreșdintelui CJ, Vasile Mariciuc, singurii care au fost cu mesajele la ei. În schimb, subprefectul Mircea Gologan a citit de pe o hârtie, care-i tremura în mâini, mesajul ministrului Administrației și Internelor, Carmen Daniela Dan.

La dispoziția organizatorului evenimentului, o parte din șefii instituțiilor au pupat drapelul montat pe catargul din fața Palatului Administrativ, nu înainte ca acesta să fie sfințit de protopopul de Vaslui, Adrian Chirvasă. Întreaga manifestație s-a încheiat cu parada militară desfășurată de jandarmi, polițiștii locali și pompieri. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: