Home » Sanatate » Protest împotriva desființării activității de fizioterapie la spitalul bârlădean: personalul, hotărât să se baricadeze în cabinet

Protest împotriva desființării activității de fizioterapie la spitalul bârlădean: personalul, hotărât să se baricadeze în cabinet

Fizioterapeuții revoltați de vestea că serviciile de fizioterapie din cadrul Spitalului de urgență ”Elena Beldiman” vor fi desființate vor să recurgă la măsuri extreme. Aceștia sunt hotărâți să se baricadeze în cabinet și să nu-l părăsească până când nu vor afla că managerul a găsit o soluție pentru mutarea lor în alt spațiu.

Ieri, primarul Dumitru Boroș a avut o discuție cu managerul Corneliu Decuseară în acest sens, dar nu s-a luat nicio decizie.

Încă nu am găsit o soluție pentru rezolvarea acestui caz. Trebuie să mai analizăm. S-ar putea construi ceva în afara spitalului sau nu, nu știm cum o să procedăm la acest moment, dar problema rămâne în dezbatere”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Cei cinci angajați ai cabinetului de fizioterapie, patru fizioterapeuți și un maseur, au început deja strângerea de semnături în rândul medicilor, care îi susțin pe deplin, dar au început și strângerea de semnături de la asistenții medicali din instituție. Multe cadre medicale suspectează faptul că se dorește de mult desființarea acestui cabinet, de când doctorul Oana Balbuzan a fost nevoită să acorde doar de două ori pe săptămână consultații, față de cinci zile cât acorda la început. Mai mulți angajați ai spitalului cred că desființarea cabinetului de fizioterapie este un pas în plus în declasificarea spitalului. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: