Home » Sport » „Wazary Dojo” Bârlad luptă pentru o centură, de "Sportivul anului", la Tomis Open BJJ, cea de-a treia etapă a Cupei Belt League

„Wazary Dojo” Bârlad luptă pentru o centură, de "Sportivul anului", la Tomis Open BJJ, cea de-a treia etapă a Cupei Belt League

Luptătorii bârlădeni de la „Wazary Dojo” Bârlad vor participa duminică la Tomis Open BJJ, cea de-a treia etapă a Cupei Belt League. Competiția este ultima a sezonului competițional, iar la finalul acesteia organizatorii vor decerna titlurile de campioni. De asemenea se vor oferi 14 centuri Belt League pentru sportivii anului, iar „Wazary Dojo” Bârlad are șanse mari să o cucerească pe cea de la 11 ani.

La prima etapă de la București clubul bârlădean a luat locul III pe echipe, din 33 de cluburi participante . „Wazary Dojo” Bârlad a reușit o evoluție bună și în etapa a doua, la Tecuci, când s-a clasat pe cinci. Lotul cu care va participa „Wazary Dojo” Bârlad la Constanța e format din 14 copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani: șapte fete și șapte băieți.

„Avem încredere în copii că se vor depăși, că vor face o figură frumoasă. Sper să obținem o centură de sportivul anului la -11 ani. Sunt mai multe criterii de departajare, dar am patru copii care au punctaj maxim la primele două etape. E un lucru extraordinar și să fii în primele 10 din 30 de cluburi, dar noi am obținut chiar mai mult decât atât. Mergem la acest turneu cu speranța că vom reuși evoluții la fel de bune cu cele din primele două etape”, a declarat pentru Est News sensei Alexandru Rotaru, președintele „Wazary Dojo” Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: