Home » Politic » Deputatul USR Mihai Botez și-a deschis cabinet parlamentar în centrul Vasluiului

Deputatul USR Mihai Botez și-a deschis cabinet parlamentar în centrul Vasluiului

Deputatul USR Mihai Botez și-a deschis cabinet parlamentar în centrul municipiului Vaslui cu intenția de a putea prelua din problemele cetățenilor în vederea transmiterii acestora mai departe, către autorități. Acesta este cel de-al doilea cabinet inaugurat în județ, după cel de la Bârlad, parlamentarul intenționând să mai deschidă alte două, în Negrești și Huși.

Uniunea Salvați România (USR) se pare că își dorește să fie cât mai aproape de populația județului. Drept dovadă este faptul că, în prima sa sesiune parlamentară, deputatul Mihai Botez și-a deschis deja două cabinete, în Bârlad și Vaslui. Pe ultimul l-a inaugurat chiar la sfârșitul săptămânii trecute, în prezența presei și a unor membri marcanți de partid, printre care și Nicușor Dan și parlamentari USR din județele Moldovei.

Îmi doresc ca, prin deschiderea acestui cabinet, să pot intra în legătură directă cu cetățenii. Și nu mă voi opri aici pentru că, atunci când nu eram politician, am simțit lipsa de comunicare. De fapt, doresc să stimulez acest dialog dintre cetățeni și politicieni. Am ușa deschisă și disponibilitate maximă și voi fi o interfață între locuitorii județului și administrație pentru a să rezolva cât mai multe probleme”, a declarat deputatul Mihai Botez.

Deputatul vasluian a anunțat că nu va avea program permanent la cabinetul de la Vaslui, așa cum este la Bârlad. De asemenea, Botez mai susține că va mai deschide, în curând, alte două cabinete parlamentare, în orașele Negrești și Huși.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: