Google+
Home » Social » Doamna șoferiță a parcat în mijlocul străzii, ca să stea la taifas pe trotuar

Doamna șoferiță a parcat în mijlocul străzii, ca să stea la taifas pe trotuar

Comportament incalificabil! Vineri seară, în zona Stadion din Bârlad, la intersecția Bulevardului Republicii cu Aleea Siret. Fără a se gândi câtuși de puțin la neplăcerile pe care le provoacă în trafic, o cucoană șoferiță a oprit la semafor, a coborât de la volan, și-a lăsat autoturismul la aproximativ un metru distanță de trecerea de pietoni, fix în mijlocul carosabilului, ca să se pună la taifas pe trotuar. Deși culoarea semaforului s-a schimbat, cucoana nu a manifestat nici cea mai mică dorință că ar vrea să-și urnească mașina din mijlocul străzii. Și-a continuat pălăvrăgeala într-o vizibilă atitudine de ”je m’en fish” față de ceilalți participanți la trafic.

Claxoane și fluierături. În zadar. Cucoana avea treabă. Conducătorii auto din spatele său au fost nevoiți să intre pe contrasens pentru a putea depăși mașina staționată în mijlocul benzii de circulație. O altă șoferiță, sătulă să claxoneze inutil, a coborât geamul portierei și i-a cerut cucoanei să-și ia mașina din drum.

”Cu un tupeu fantastic, mi-a strigat să o ocolesc, căci ea stă de vorbă. Ba chiar m-a luat la rost, ce, mie nu mi s-a întâmplat să las mașina în trafic ca să stau la discuții pe trotuar? Nu îmi venea să cred”, ne-a povestit tânăra.

Martorii spun că șoferița cu tupeu a rămas imperturbabilă chiar și la solicitarea unor taximetriști de a elibera carosabilul. Le-a cerut și lor să-i ocolească mașina dacă nu vor să aștepte să-și termine discuția.

Pe această cale, îi informăm pe polițiștii de la Circulație, că imaginile care însoțesc acest articol sunt autentice, fiind surprinse de martorii incredibilei scene. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: