Home / Administratie / O rândunică, noua chiriașă a unui bloc ANL din Bârlad

O rândunică, noua chiriașă a unui bloc ANL din Bârlad

De câteva zile, o rândunică a devenit cel mai nou locatar al blocului ANL din strada Vasile Pârvan. Dorind să-și protejeze puii de canicula de afară, dar și de păsările răpitoare, rândunica a început să-și construiască un cuib chiar deasupra casetei de interfon din holul etajului 2.

De regulă, rândunelele își fac destul de rar cuibul în interiorul clădirilor, dar de această dată, profitând de ușile larg deschise ale holului, lăsate special de locatari pe timpul verii, micuța pasăre cu frac a folosit această oportunitate și și-a construit cuibul în holul blocului. Se spune că acolo unde rândunelele își construiesc cuibul vine și norocul. Cu siguranță, în următoarea perioadă vor apărea și puișorii, care vor fi hrăniți din belșug cu insectele atât de prezente în zonă, canalul deschis din spatele blocului fiind o adevărată sursă de hrană pentru păsări.

Chiriașii blocului ANL nu au mai avut parte până acum de o astfel de întâmplare, dar se bucură că în fiecare zi văd rândunica zburând spre cuib, cu pliscul încărcat cu diverse materiale folosite de ea la construirea căsuței pentru puișori. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: