Google+
Home » Politic » Deputatul Olteanu, somat de conducerea PNL să-și lămurească poziția în partid în urma absențelor de la ședințe, inclusiv de la Congresul PNL

Deputatul Olteanu, somat de conducerea PNL să-și lămurească poziția în partid în urma absențelor de la ședințe, inclusiv de la Congresul PNL

Singurul parlamentar liberal din județ, deputatul Daniel Olteanu, a fost somat de către conducerea filialei teritoriale a PNL să-și lămurească poziția pe care o are în partid în urma absențelor repetate de la ședințele Biroului Politic Județean, inclusiv de la Congresul și Consiliul Național al PNL în care Olteanu este membru de drept prin poziția de parlamentar.

Conducerea Filialei Teritoriale Vaslui a PNL va analiza în cadrul Biroului Politic Județean (BPJ) poziția pe care o are în acest moment singurul parlamentar liberal din județ, deputatul Daniel Olteanu, după ce acesta a lipsit în mod repetat de la ședințele de partid. Mai mult decât atât, susțin reprezentanții PNL Vaslui, Olteanu nu a fost prezent nici la Congresul și Consiliul Național al partidului, desfășurate la mijlocul lui iunie, acolo unde parlamentarul vasluian este delegat de drept prin poziția sa.

După alegerile din cadrul filialei teritoriale din 22 aprilie, domnul Olteanu nu a participat la nicio ședință a BPJ Vaslui, motivând de fiecare dată că s-au suprapus cu activitatea sa din Parlament. Această explicație nu este una plauzibilă. De asemenea, nu a fost nici la Congresul și Consiliul Național al partidului, deși este delegat de drept. În consecință, vom avea discuții în BPJ, precum și cu domnia sa, pentru a lămuri această problemă. Până la urmă, domnul Olteanu a fost ales pe lista PNL, nu a candidat uninominal”, a declarat președintele Filialei Teritoriale Vaslui a PNL, Nelu Tătaru.

Deputatul Daniel Olteanu a fost singurul contracandidat a lui Nelu Tătaru la funcția de președinte la alegerile din cadrul filialei teritoriale din 22 aprilie. Atunci, înainte de declanșarea procedurii de vot, Olteanu a părăsit sala de ședințe, acuzându-și colegii de încălcarea statutului, în condițiile în care, în opinia sa, nu s-ar fi respectat termenul legal de convocare a conferinței de alegeri interne la nivel de județ. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: