Google+
Home » Social » Femeie de 65 de ani, batjocorită de un consătean mai tânăr cu 30 de ani pe care l-a reclamat la insistențele unei vecine!

Femeie de 65 de ani, batjocorită de un consătean mai tânăr cu 30 de ani pe care l-a reclamat la insistențele unei vecine!

Daniel Micu

O femeie in vârstă de 65 de ani din localitatea Falciu a cerut ajutorul politistilor, dupa ce ar fi fost abuzata de un tanar de 34 de ani din sat. Oamenii legii urmează sa decidă, in functie de probele din dosar, ce masura vor lua impotriva bărbatului acuzat de viol si violare de domiciliu.

Speriată si rusinata de cele întâmplate, Tincuta Mihalache a povestit unei vecine ca a fost violată pe 28 iunie, aceasta din urma sfatuind-o sa nu lase lucrurile la voia întâmplării si sa ia legatura cu poliția.

„Femeia a declarat ca tânărul de 34 de ani a intrat in locuința ei, fara drept si ar fi constrans-o fizic sa întrețină raporturi sexuale cu el. Pe data de 3 iulie, victima a mers la Postul de politie Falciu si a reclamat violul, dupa discuția cu o vecină. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru violare de domiciliu si viol. Bărbatul este audiat, urmând sa se ia masuri in acest caz, pe baza probelor”, ne-a declarat Alina Tonica, purtătorul de cuvant al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Adrian Mihai Balan, cel care care a fost indicat drept agresor de catre bătrână, a fost audiat de catre oamenii legii. Pana la închiderea ediției, nu se luase nicio masura preventivă împotriva lui.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: