Home / Invatamant / S-au afisat primele rezultate la bac: Una dintre cele trei medii de zece obținute în județ a fost obținută de un elev bârlădean.

S-au afisat primele rezultate la bac: Una dintre cele trei medii de zece obținute în județ a fost obținută de un elev bârlădean.

Cele mai bune rezultate la sesiunea din vară a bacalureatului 2017 au fost obținute, cum era de așteptat, de elevii Colegiului Gheorghe Roșca Codreanu, unde a fost înregistrată singura medie de 10, obținută de eleva Mălina Chelaru. Din cei 203 elevi, doi au fost respinși, iar unul nu s-a prezentat.
Liceul Pedagogic Ioan Popescu se află pe locul 2 în privința notei cele mai mari obținute în urma examenului, aceasta fiind 9.90, notă obținut de Ana Maria Gabriela Huțuleac. Din cei 148 elevi înscriși, 36 au fost respinși și șase nu s-au prezentat.

Urmează apoi Liceul Teoretic Mihai Eminescu, unde cea mai mare medie înregistrată la Bacalureat 2017 a fost 9.81 obținută de eleva Geanina Kasandra Mihal . Din 329 înscriși, 62 de elevi au picat examenul , iar patru nu s-au prezentat.
Cea mai mare medie la Bacalaureat a fost pentru Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza 9.1 , câștigată de Crina Tănasă. Din 135 de elevi înscriși, 74 au fost respinși, iar 14 nu s-au prezentat.
La Liceul Tehnologic Petru Rareș cea mai mare notă la Bac este 8.46, obținută de eleva Andreea Andrei. Procentul de promovabilitate este foarte mic. Din 81 elevi înscriși, 38 nu au trecut examenul, iar 25 nici nu s-au prezentat.

Alături de Mălina Chelaru,  de la Colegiul Codreanu au mai obținut media 10 la bacalaureat Maria Polcovnicu, de la Liceul Teoretic “Emil Racoviță” Vaslui și Gabriel Cozma de la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Experiențele de război ale veteranilor vasluieni, prezentate într-o carte-document de scriitorul bârlădean Florin Raimond Petrescu

Dublă lansare de carte, la ...

„Fotograful creativ”, concurs interjudețean găzduit de Școala „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad

Ziua Artei Fotografice din România, ...

Arthur, roboțelul codrenist care s-a remarcat la „BRD First Tech Challenge România”

de Mihaela NICULESCU   Evoluție ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: