Google+
Home » Sport » RC Bârlad participă și în acest an în Campionatul Național de rugby 7 al DNS

RC Bârlad participă și în acest an în Campionatul Național de rugby 7 al DNS

Rugby Club Bârlad, alături de alte echipe din Divizia Națională de Seniori (DNS), își face încălzirea înaintea debutului în noul sezon competițional în cadrul Campionatului Național de Rugby 7 DNS. Rugbyștii bârlădeni vor juca prima partidă pe 5 august, la Arad.

Campionatul Național de rugby 7 al DNS reunește la start echipele participante în DNS, al doilea eșalon de rugby românesc. Până acum s-au înscris CS Năvodari, CS Știința Petroșani, RCM Galați, RC Bârlad, CS U Arad, RC Stejarul Buzău și CS Tomitanii. Oficialii mai așteaptă decizia echipei CS Mănăștur, care ar putea participa și ea la competiție. Echipele vor fi repartizate în două grupe.

Față de ediția trecută a Campionatul Național de Rugby în 7 DNS, când au avut loc cinci turnee, în acest an vor avea loc doar trei. Pe lângă cel organizat de CS U Arad pe 5 august vor mai organiza astfel de turnee RCM Galați, pe 12 august și CS Năvodari, pe 19 august.

Bârlădenii s-au clasat la finalul ediției trecute pe locul 3, cu 49 de puncte. Câștigătoarea competiției a fost RCM Galați, cu 65 de puncte, iar pe locul doi s-a clasat CS Năvodari, cu 59 de puncte. Știința Petroșani a ocupat locul patru, cu 42 de puncte, iar CSU AV Arad a terminat pe cinci, cu 28 de puncte. CNOPT a participat fără să puncteze. (George PROCA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: