Home / Justitie / Și-a ucis concubinul cu mai multe lovituri de sapă

Și-a ucis concubinul cu mai multe lovituri de sapă

O femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Costești, a fost reținută astăzi pentru 24 de ore, fiind acuzată că și-a ucis concubinul cu mai multe lovituri de sapă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, dispăruse de mai mult timp de la domiciliu, cadavrul său fiind găsit în stare de putrefacție, într-o vie, duminică.

“Cadavrul prezenta urme de violență, primele concluzii medico-legale stabilind că decesul a survenit în jurul de datei de 6 – 7 iunie, în urma loviturilor cu o sapă, aplicate în zona capului. În cauză, a fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de omor, suspecta fiind reținută pentru 24 de ore”, au declarat surse din cadrul anchetei.

Femeia urmează să fie prezentată în fața judecătorilor de la Tribunalul Vaslui cu propunere de arestare preventivă. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

10.000 țigarete și 727 fiole cu substanțe anabolizante, ascunse în bagajele controlate de polițiștii de frontieră de la Albița

Valoarea bunurilor confiscate la Punctul ...

9 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare au fost reținute de polițiștii vasluieni în cadrul unei acțiuni pentru siguranța traficului rutier

Peste 25 de polițiști din ...

Bărbat care a agresat sexual o fată de 12 ani, condamnat la închisoare cu suspendare

Un bărbat de 66 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: