Home / Sanatate / Anchetă la Spitalul Județean în cazul unei femei care a făcut atac cerebral în stația de autobuz, la puțin timp după externare

Anchetă la Spitalul Județean în cazul unei femei care a făcut atac cerebral în stația de autobuz, la puțin timp după externare

Conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, ieri, verificări în cazul unei femei care s-a prezentat, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui, unde familia acuză că ar fi fost tratată superficial, aceasta suferind un accident vascular cerebral într-o stație de autobuz, la scurt timp de la externarea făcută în aceeași zi.

”Am solicitat un punct de vedere conducerii spitalului, pentru a vedea exact ce s-a întâmplat în acest caz. Urmează să se stabilească dacă au fost respectate protocoalele medicale, dacă s-au făcut investigațiile necesare sau dacă se poate vorbi de neglijență. Deocamdată, nu ne putem pronunța”, a declarat directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

Familia femeii acuză faptul că aceasta s-a prezentat la spital cu hipertensiune, dureri de cap și constipație, fiind externată după cinci ore, timp în care i s-au făcut niște analize și o clismă.

Potrivit conducerii SJU Vaslui, în cadrul unității medicale a fost demarată o anchetă administrativă.

”Pacienta se află momentan internată în Secția de Neurologie. Ancheta urmează să stabilească dacă în acest caz cadrele medicale au procedat corespunzător”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

About Simona Vasile

x

Check Also

Crește numărul pacienților diagnosticați cu gripă, în județ

Numărul cazurilor de gripă continuă să crească în județ, ...

CL Vaslui acordă Spitalului Județean de Urgență un ajutor financiar de 500.000 de lei

Consiliul Local (CL) Vaslui va aproba în ședința din ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: