Google+
Home » Administratie » Consilierul Iulian Bîca, portavocea primarului Boroș, vrea să fie șeful piețelor din Bârlad

Consilierul Iulian Bîca, portavocea primarului Boroș, vrea să fie șeful piețelor din Bârlad

de Mihaela NICULESCU

După o perioadă în care părea că nimeni nu vrea să ocupe postul de director al Direcției pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor lucrurile s-au mai schimbat. La concursul organizat pe 9 mai s-au prezentat doi candidați, ing. Dan Gafton și economistul Vasile Gâță. Niciunul dintre cei doi nu a reușit să ajungă la interviu, întrucât nu au trecut proba scrisă, subiectele fiind destul de dificile și bibliografia destul de stufoasă.

Poimâine va fi organizat din nou concurs pentru ocuparea postului de director la DAPPC, iar de această dată vor concura șapte candidați. Alături de Vasile Gâță și Dan Gafton s-au mai înscris la concurs preotul și juristul Marius Ivănuș, ing. mecanic Ovidiu Iosipescu, economistul Ionel Spiridon, ing. Silviu Marius Văraru, dar și Iulian Bica, fost ofițer și absolvent al Managementul Instituțiilor, studii de lungă durată.

Confruntarea se anunță una destul de dificilă, pentru că cei doi perdanți ai concursului anterior sunt hotărâți să facă o figură frumoasă și să câștige acest post mult râvnit. Nu va trebui subestimat nici Iulian Bica, consilier local din partea PNL, un apropiat al primarului Boroș, pe care unii clarvăzători din primărie îl văd și câștigătorul concursului. Noi credem că profesionalismul de care dă dovadă este singurul motiv pentru care Iulian Bica ar putea câștiga postul de director al DAPPC. Antecedente în acest sens mai există, pentru că și Jan Mihu, fost cadru militar, a ocupat o perioadă funcția de șef al Pieței și al Cimitirelor în perioada când Direcția DAPPC nu fusese înființată.

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: