Home / Social / Simona, unde ești? O tânără din Giurgiu își caută în județul Vaslui sora pe care nu a întâlnit-o niciodată
Andreea Niculae

Simona, unde ești? O tânără din Giurgiu își caută în județul Vaslui sora pe care nu a întâlnit-o niciodată

O tânără din localitatea Giurgiu are nevoie disperată de ajutorul nostru. Andreea Niculae, în vârstă de 21 de ani, își caută cu înfrigurare sora pe care nu a întâlnit-o niciodată, dar despre care știe că locuiește în județul Vaslui

Tânăra a cerut sprijinul ziarului Est News, după ce eforturile ei de a-și descoperi sora au fost în zadar.

Andreea Niculae, o tânără din Giurgiu, își caută în județul Vaslui sora de pe care nu a văzut-o niciodată

”Am nevoie de ajutorul dumneavoastră, poate cu ajutorul ziarului îmi pot găsi sora! În urma cu ceva ani, tatăl meu, pe nume Florea Niculae, ne dezvăluia faptul că mai avem o sora dintr-o relație pe care a avut-o în timpul armatei”, ne-a transmis Andreea prin intermediul unei corespondențe pe care a inițiat-o cu redactorii noștri.

Sora căutată se numește Simona Elena Lungu și are 30 de ani. Andreea știe că este în Bârlad, dar nu exclude ca aceasta să se afle oriunde în județ.

”Nu știu prea multe despre sora mea. Știu doar că Lungu este numele de fată, acum fiind căsătorită, și că s-a născut în decembrie 1987. Am mai aflat că are doi băieței mici, de aproximativ cinci-șase ani, că pe mama ei o cheamă Aurica și… cam atât”, ne-a mai spus Andreea Niculae.

Puținele detalii pe care le știe despre sora pe care nu a întâlnit-o niciodată, Andreea le-a aflat de la tatăl său. Din păcate, acesta nu este foarte comunicativ pe acest subiect: ”Este foarte rezervat, dar asta nu a făcut decât să stârnească o și mai mare curiozitate în mine, iar dorința de a o întâlni pe Simona crește de la o zi la alta”.

Fata nu s-a lăsat descurajată și a început căutările pe toate rețelele de socializare, cu speranța că își va descoperi sora mai mare.

”Efectiv, nu mai am liniște. Mă doare sufletul că nu reușesc să dau de ea. Îmi doresc enorm să îmi cunosc sora! Și cine știe, sper ca și ea și-ar dori să mă cunoască. Aș fi foarte fericită”, ne-a mărturist Andreea.

Dacă vreunul dintre cititorii noștri cunosc o tânără care corespunde datelor puse la dispoziție de Andreea și au posibilitatea să o înștiințeze că este căutată, sunt rugați să facă acest lucru. Redactorii noștri sunt în posesia numărului de telefon al Andreei și i-l pot oferi surorii sale în cazul în care aceasta se va arăta interesată să își cunoască sora de pe tată, la rândul său. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: