Home / Administratie / O tânără de 18 ani s-a ales cu capul spart după ce a leșinat în timp ce-și aștepta rândul la examenul pentru permis

O tânără de 18 ani s-a ales cu capul spart după ce a leșinat în timp ce-și aștepta rândul la examenul pentru permis

O tânără de 18 ani a ajuns cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, cu traumatism cranian, după ce, din cauza căldurii, a leșinat și a căzut cu capul de pardoseală în incinta Serviciul de Înmatriculări și Permise Auto, acolo unde stătea la rând pentru a susține examenul pentru permisul auto.

Incidentul s-a petrecut în zona destinată publicului a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor (SPCRCIA) Vaslui în momentul în care tânăra aștepta la rând pentru a susține proba teoretică a examenului pentru permisul auto. Pe fondul emoțiilor și a înghesuielii, vasluianca de 18 ani a leșinat, iar în cădere s-a lovit cu capul de pardoseală. Una dintre persoanele aflate la rând a sunat la numărul de urgență 112, iar un echipajul medical SMURD a preluat-o pe tânără și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticată cu lipotimie și traumatism cranio-cerebral.

Este un incident nefericit cauzat de numărul mare de persoane care staționează în holul serviciului. Noi am făcut programarea celor care dau examenul tocmai în ideea de a reduce aglomerația, însă mulți din cei care urmează să susțină proba teoretică pentru permisul auto vin și cu câte doi-trei susținători, de se ajunge în situația ca, în loc de 70 de oameni, să fie 140-150 într-un spațiu de câțiva zeci de metri pătrați”, ne-a declarat șeful SPCRCIA Vaslui, Dumitru Tăbăcaru.

Incidentul petrecut, marți, la SPCRCIA Vaslui este al doilea din ultima perioadă, după ce alte două persoane au leșinat, la un interval de câteva secunde, în timp ce stăteau la rând la unul din ghișeele serviciului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: