Google+
Home » Justitie » Mașină răsturnată pe cupolă, abandonată pe marginea drumului. Șoferul, fără permis, găsit după o zi de căutări ale polițiștilor

Mașină răsturnată pe cupolă, abandonată pe marginea drumului. Șoferul, fără permis, găsit după o zi de căutări ale polițiștilor

O mașină răsturnată pe cupolă a fost abandonată, fără numere de înmatriculare, pe marginea drumului național DN 24, la 15 km de Vaslui, după ce fusese implicată într-un accident. Șoferul, care nu are permis de conducere, a fost găsit de către polițiști, în baza seriei de la șasiu, după o zi de căutări, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Șoferul, un tânăr de 36 de ani din municipiul Vaslui, întors recent din Londra, s-a răsturnat cu mașina pe cupolă la marginea unei păduri într-o curbă din apropiere de punctul de control al traficului rutier de la Crasna, după care a luat numerele de înmatriculare și a părăsit zona. Autoturismul a fost observat după câteva ore de către alți șoferi, care au anunțat Poliția la numărul de urgență 112. Polițiștii au constatat că autoturismul este avariat în urma unui accident petrecut, cel mai probabil, pe fondul vitezei cu care circula șoferul. În consecință, pe baza numărului șasiului, agenții de la Biroul Rutier Vaslui au început căutările proprietarului mașinii, acesta fiind găsit după mai bine de o zi.

În urma evenimentului rutier, nicio persoană nu a fost rănită care să necesite îngrijiri medicale la o unitate spitalicească. Conducătorul auto a spus că și-a abandonat mașina pe motiv că nu deținea permis de conducere pe drumurile publice din România. Tânărul are un permis provizoriu pentru Marea Britanie, cu care, însă, nici în acea țară nu poate să circule neînsoțit”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 36 de ani pentru conducere fără permis. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: