Home / Social / ULTIMA ORĂ Bărbat desfigurat într-o crâșmă din Vaslui, după ce amicul său l-a bătut cu o halbă de bere în cap și peste față!

ULTIMA ORĂ Bărbat desfigurat într-o crâșmă din Vaslui, după ce amicul său l-a bătut cu o halbă de bere în cap și peste față!

Bătaie ca în filme la o terasă din Piața Traian din Vaslui, după ce doi bărbați s-au lovit reciproc cu halbele în cap. Cei doi bărbați, in varsta de 66 si, respectiv, 69 de ani, ambii din Vaslui, beau linistiti cate o bere. La un moment dat, unul dintre ei a inceput sa vorbească urat, iar angajata terasei i-a atras atentia pe un ton politicos. Omul nu i-a răspuns, insa s-a ridicat si i-a turnat berea in cap amicului sau. Acesta din urma nu a stat pe gânduri si i-a spart halba in fata bărbatului in varsta de 66 de ani.

Martorii la incident au sunat la numărul de urgență 112 și a cerut intervenția unui echipaj medical. După stabilizare, cei doi bărbați au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde vasluianul de 66 de ani a fost dus direct în sala de operații, având în vedere leziunea gravă suferită la cap.

“Pacientul in varsta de 66 de ani a fost adus de echipajul SMURD de la o terasa din oras. Prezenta un traumatism la nivelul fetei, o plaga care sangera abundent. A fost operat si este internat in secția Anestezie Terapie Intensivă, la Chirurgie Buco-maxilo-facială. Starea lui este stabilă. Celalalt pacient, de 69 ani, avea o contuzie la nivelul buzei. A fost îngrijit si a semnat ca nu doreste sa rămână internat”, ne-a declarat dr. Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Județean de Urgenta Vaslui.

Pe fir a intrat și poliția, sosită imediat la fața locului.

Polițiștii au întocmit, deocamdată, dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Însă, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Anchetatorii vor trebui să stabilească, în urma audierii martorilor și a victimelor, ce anume a generat conflictul dintre cei doi bărbați. (Daniel MICU, Ionuț PREDA)

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: