Google+
Home » Sanatate » Copil de doi ani, electrocutat la mașina de spălat, transportat la Iași cu răni infectate din cauză că părinții nu au chemat ambulanța la timp

Copil de doi ani, electrocutat la mașina de spălat, transportat la Iași cu răni infectate din cauză că părinții nu au chemat ambulanța la timp

Emoții mari pentru o familie din satul Obârșenii-Ligurari, comuna Voinești. Copilul acesteia, în vârstă de doar doi ani, s-a electrocutat joi, 13 iulie, după ce a atins un prelungitor la care era conectată mașina de spălat. Ambulanța a venit la domiciliul familiei respective a doua zi, atunci când părinții, îngrijorați de rănile micuțului, au sunat la 112.

Pacientul în vârstă de doi ani prezenta arsuri de gradul III și răni suprainfectate la nivelul ambelor palme, produse în urma unei electrocutări. Părinții nu l-au adus la timp la timp la spital și rău au făcut, pentru că micuțul a trebuit să fie supus unei operații de curățare a rănilor. Medicii au decis în acest caz transferul pacientului la Secția de Arși a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „SfMaria” din Iași”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Aurelian Miler, primarul comunei Voinești, a declarat pentru Est News că ieri a trimis la Obârșenii- Ligurari o echipă de la Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei pentru a afla împrejurările în care copilul a ajuns să se electrocuteze. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: