Google+
Home » Social » Inregistreaza-te acum la casa de pariuri a momentului (P)

Inregistreaza-te acum la casa de pariuri a momentului (P)

In caz ca nu ai accesat pana acum vreo casa de pariuri online, probabil va trece o perioada de timp pana sa te obisnuiesti cu una si sa depistezi pe cont propriu atat avantajele, cat si dezavantajele ei.

Dupa ce ai terminat de analizat prima casa de pariuri, care recomandam a fi una cunoscuta, la care se face reclama la TV sau in presa scrisa, procesul va inainta mai repede la celelalte 16 case online licentiate in Romania, fiind de ajuns sa compari informatiile obtinute cu cele de la prima agentie. Astfel, vei putea intocmi propriul clasament, unul dupa care te vei ghida cand vei dori sa te inregistrezi la o casa online de pariuri.

Aparentele inseala de multe ori

Probabil esti la curent cu faptul ca in cea de-a doua jumatate a anului 2015 casele de pariuri care doreau sa continue in Romania trebuiau sa isi ia licenta. Aceasta decizie a facut multe agentii online ce dispuneau de o oferta destul de buna, dar si de alte avantaje, sa se retraga de pe piata pariurilor din Romania.

Asta a fost vazuta ca o oportunitate, multe agentii offline (de cartier) mutandu-se in mediul online, impreuna cu alte case de pariuri de care nu auzise nimeni din Romania pana atunci sau, in orice caz, prea putini. Printre acestea se numara si Betano, casa de pariuri care a aplicat pentru licenta temporara in luna decembrie a anului 2015 si pentru licenta definitiva (pe 10 ani) la inceputul acestui an.

Multi pariori au impresia ca daca o casa de pariuri a intrat recent pe piata online din Romania dispune de o oferta modesta atat in ceea ce priveste pariurile, cat si alte aspecte. Este adevarat, multe asemenea agentii nu beneficiaza de o oferta prea buna. Nu este insa si cazul celor de la Betano. Aici gasim o oferta foarte bogata in ceea ce priveste pariurile sportive, dar nu numai, avantajele pe care le gasesti aici facand foarte multi pariori sa se inregistreze la Betano in ultimele luni.

Descopera singurul site din Romania ce ofera puncte forte si puncte slabe pentru toate casele de pariuri

Pentru a lua la cunostiinta toate aceste avantaje nu este neaparata nevoie sa studiezi in detaliu site-ul casei de pariuri, ci poti accesa Intelbet, un site binecunoscut pentru obiectivitatea sa. Recenzia Betano o vei gasi in dreptul casei de pariuri, accesand butonul “Detalii” din sectiunile aflate in stanga.

Aceasta contine informatii cu privire la oferta de pariuri live, pre-live si la cote, insa si 3 puncte forte si 3 puncte slabe avute de Betano. Sunt mai multe avantaje, nu doar 3, insa am vrut sa fim cat mai impartiali. Astfel, toate casele de pariuri au parte de o recenzie, peste tot gasind cate 3 puncte forte si 3 slabe.

Fiindca tot am amintit de sectiunile din partea stanga a site-ului Intelbet, sa spunem ca acestea includ diverse clasamente ale tuturor caselor de pariuri licentiate, clasamente alcatuite in functie de mai multe aspecte, cum ar fi cotele, oferta pre-live de pariuri, cea live sau popularitatea in randul utilizatorilor Intelbet. Totodata, vei afla care case de pariuri beneficiaza de o aplicatie de mobil pentru iOS si Android, dar si care dispun de un bonus de inregistrare.

  • Reclama o casa de pariuri

Revenind la recenzie, pe https://intelbet.ro/case-de-pariuri/betano/ sau pe oricare alta pagina poti consulta si parerile utilizatorilor Intelbet despre acea casa online, insa poti sa si adaugi o reclamatie in cazul in care esti nemultumit de o anumita actiune efectuata de acea agentie contului tau. In relatarea reclamatiei trebuie specificat numele de utilizator sau adresa de mail de la acea casa de pariuri, fiind excelent daca ai insera si un print screen din care sa rezulte problema avuta. Sansele sa iti fie solutionata problema sunt foarte mari.

  • Participa la concursul de pronosticuri

Daca doresti sa plasezi pariuri, insa deocamdata nu risti sa iti pierzi banii la casele online, nu trebuie sa ratezi concursul organizat in fiecare luna de Intelbet. Aici nu trebuie sa oferi nicio argumentatie pentru pontul ales, sarcina care le revine tipsterilor site-ului. Printre acestia se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile lunare sunt in valoare de 800 RON, impartite primilor 8 clasati.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: