Home / Justitie / Percheziții în Negrești la persoane bănuite de trafic de droguri. Polițiștii au ridicat 84 de doze cu substanțe psihoactive

Percheziții în Negrești la persoane bănuite de trafic de droguri. Polițiștii au ridicat 84 de doze cu substanțe psihoactive

84 de doze cu substanțe psihoactive pe bază de canabis au fost ridicate de către polițiști și procurori DIICOT de la domiciliul unui tânăr de 18 ani, în urma unor percheziții desfășurate în trei locații din județul nostru. Tânărul, cercetat acum sub control judiciar, ar fi vândut substanțe cu efect halucinogen în orașul Negrești.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au desfășurat, în Negrești, trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive fără a avea autorizație, precum și de deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu. În urma descinderilor, anchetatorii au ridicat 84 de doze ce conțin substanță psihoactivă MDMB, canabis, precum și mai multe bunuri care ar fi fost obținute din activitățile ilicite de comercializare de substanțe cu efect halocinogen.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016-2017, un bărbat de 18 ani, din orașul Negrești, ar fi procurat, deținut și pus în vânzare substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza orașului Negrești. De asemenea, în cursul lunii iulie, acesta ar fi procurat și deținut cannabis, la domiciliul său”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Procurorii DIICOT au luat față de tânărul de 18 ani măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: