Google+
Home » Justitie » Beat criță și fără drept de a conduce, la volan

Beat criță și fără drept de a conduce, la volan

Un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Bârlad a identificat un conducător auto cu permisul de conducere suspendat și cu o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii se aflau pe strada Gheorghe Doja din municipiul Bârlad când au observat un autoturism a cărui conducător auto a schimbat direcția de deplasare fără a semnaliza. S-a procedat la oprirea autoturismului pentru control și s-a constatat că era condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Bârlad.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică, motiv pentru care s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea. Mai mult, în urma verificărilor efectuate de polițiști în baza de date a deținătorilor de permise auto s-a constatat faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz de recoltare de mostre biologice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: