Home / Social / Mâine e ultima zi în care vasluienii se pot înscrie la concursul de admitere la școlile de poliție

Mâine e ultima zi în care vasluienii se pot înscrie la concursul de admitere la școlile de poliție

Vasluienii care vor să urmeze o carieră de polițist trebuie să se hotărască repede dacă vor o carieră ca polițist deoarece mâine este ultima zi de înscrieri la concursul de admitere la școlile de agenți de poliție.

Cele mai multe locuri, 554, sunt disponibile la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina. Dintre acestea 14 sunt pentru rromi și opt pentru alte minorități. La Școala de Agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj–Napoca lupta se va da pentru 150 de locuri. Șase vor fi rezervate rromilor și trei altor minorități.

Pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui https://vs.politiaromana.ro sau pe pagina de internet a Poliției Române www.politiaromana.ro, în secțiunea Carieră, veți găsi toate informațiile necesare cu privire la înscrierea și desfășurarea concursului.

Înscrierile au loc la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui din municipiul Vaslui, str. Hagi Chiriac, nr. 1, Serviciul Resurse Umane, în fiecare zi lucrătoare, între orele 9.00 – 15.00. Trebuie să vă prezentați cu actul de identitate.

Până în prezent, 71 de candidați au formulat cereri de înscriere pentru Școala de agenți de poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Campania de recrutare a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“ București – sesiunea 2017 s-a încheiat în luna mai. S-au înscris 53 de candidați. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: