Home / Social / ULTIMA ORĂ Cinci copii și adolescenți, răniți în urma unui accident petrecut la Zăpodeni în timp ce se întorceau de la scăldat

ULTIMA ORĂ Cinci copii și adolescenți, răniți în urma unui accident petrecut la Zăpodeni în timp ce se întorceau de la scăldat

Cinci copii și adolescenți, toți din Zăpodeni, au fost răniți, unul grav, în timp ce se întorceau de la scăldat, după ce au intrat cu mașina, în care erau înghesuiți ca sardelele, într-un șanț de pe marginea unui drum din cauza vitezei cu care a intrat șoferul într-o curbă. Acesta din urmă este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă, fiind amendat și cu 1.260 de lei pentru faptul că a urcat în autoturism mai multe persoane decât este prevăzut în certificatul de înmatriculare.

Accident grav în comuna Zăpodeni, care putea avea urmări tragice. Evenimentul rutier a avut loc pe drumul care urcă spre primărie pe fondul vitezei cu care un tânăr de 23 de ani conducea o mașină cu volanul pe partea dreaptă, în momentul în care se întorcea cu șapte copii și adolescenți de la o acumulare din județ, unde fuseseră la scăldat. Practic, într-o curbă ușoară, șoferul a pierdut controlul asupra direcției și a intrat cu autoturismul în șanțul pluvial de pe marginea drumului.

”În urma accidentului, cinci din cei șapte pasageri din autoturismul prevăzut cu un număr total de cinci locuri, au fost răniți, fiind preluați de mai multe ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Una dintre victime, un minor de 17 ani, a fost transferată la o unitate medicală din Iași, având în vedere că a suferit un traumatism cranio-facial cu multiple fracturi”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, tânărul de 23 de ani a fost amendat cu suma de 1.260 lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare al mașinii.

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: