Google+
Home » Administratie » Prefectura și CJ Vaslui organizează astăzi o întâlnire între oameni de afaceri din Israel și mediul de afaceri și administrația locală

Prefectura și CJ Vaslui organizează astăzi o întâlnire între oameni de afaceri din Israel și mediul de afaceri și administrația locală

Instituția Prefectului Vaslui, în parteneriat cu Consiliul Județean, va organiza astăzi, de la ora 12.00, o întrevedere între câțiva oameni de afaceri israelieni și reprezentanți ai unor primării din județul Vaslui. Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Consiliului Județean. Israelienii sunt interesați de dezvoltarea unor relații de parteneriat cu mediul economic din județul nostru.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Instituția Prefectului – județul Vaslui, întâlnirea va include o sesiune de prezentare a relațiilor economice bilaterale și a oportunităților de investiții, fiind urmată de o sesiune business-to-business între oamenii de afaceri vasluieni și cei israelieni.

“Este un foarte bun prilej pentru oamenii noștri de afaceri să inițieze sau să dezvolte parteneriate cu o comunitate foarte solidă din punct de vedere economic, și mă refer aici la Statul Israel. Folosesc această oportunitate pentru a încuraja ferm firmele vasluiene și israeliene să-și extindă activitățile împreună. Vasluiul poate fi văzut ca o zonă atractivă pentru companiile israeliene. Suntem interesați în consolidarea cooperării în activitățile de înființare de companii și în consolidarea cooperării noastre în agricultură, precum și în celelalte sectoare economice”, a declarat prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.
La eveniment vor participa Călin Coșar, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Israel, Matan Safran, Business Development Manager al Misiunii Comerciale de la Ambasada Israelului în România, și deputatul Silviu Vexler, reprezentantul Federației Comunităților Evreiești din România. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: