Google+
Home » Politic » Infrastructura din Moldova și „trântorii oportuniști” din PSD

Infrastructura din Moldova și „trântorii oportuniști” din PSD

Deputatul PNL de Vaslui consideră inacceptabil faptul că reprezentanții PSD care sunt responsabili cu starea infrastructurii din Moldova au timp de răfuieli în partid, în condițiile în care Regiunea Nord – Est bifează încă un an de eșecuri în materie de lucrări executate.

“Concret, Ovidiu Laicu, bârlădean de origine și director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, are timp de politică. Mai precis, îi transmite printr-un comunicat domnului Cătălin Ivan, europarlamentar ales pe listele PSD, că este un „trântor oportunist”, caracterizând ceea ce se petrece în cadrul unei părți din PSD ca o „comedie ieftină”. Îi reamintesc domnului Ovidiu Laicu, director al DRDP Iași, faptul că de patru ani, de când ocupă această funcție cu responsabilitate directă în dezvoltarea infrastructurii din Moldova, varianta ocolitoare a orașului său de baștină, Bârlad, a rămas tot la stadiul de desen, Moldova are tot zero kilometri de autostradă, legătura județului Vaslui cu vestul țării pe DN 2F este cel mult peticită, iar colegii săi din Parlament mi-au respins toate amendamentele la Legea bugetului, care prevedeau investiții punctuale în infrastructura rutieră a regiunii. În patru ani nu am văzut nicio poziție publică a domnului Laicu, vicepreședinte al PSD Iași, prin care să-și asume o minimă responsabilitate pentru dezastrul la nivelul infrastructurii din Moldova, în condițiile în care a avut viață mai lungă pe post decât trei premieri: Victor Ponta, Dacian Cioloș și Sorin Grindeanu”, a declarat deputatul Daniel Olteanu.

În aceste condiții, Olteanu consideră că discuția despre „trântorii oportuniști” nu trebuie lăsată doar la nivelul PSD, ci trebuie extinsă la nivelul tuturor responsabililor din cadrul și din subordinea Ministerului Transporturilor care, după ani pe funcții, au ca rezultat final zero kilometri de autostradă în Moldova.

În opinia deputatului ceea ce se petrece în domeniul infrastructurii rutiere din județul Vaslui, cu ZERO lei alocați pentru proiecte în execuție ale Ministerului Transporturilor în 2017, reprezintă o tragedie scumpă. Din păcate, o tragedie cu actori slabi, pe banii contribuabililor vasluieni.

“Îl rog pe domnul prim-ministru Mihai Tudose, în condițiile în care a apreciat deja, prin menținerea pe post a ministrului Transporturilor, domnul Alexandru Răzvan Cuc, că ZERO lei pentru județul Vaslui și niște firimituri pentru Moldova reprezină o performanță a Guvernului, să înțeleagă faptul că locuitorii din toată Moldova, nu doar vasluienii, vor rezultate în teren, lucrări în execuție, nu „comedii ieftine” din partea PSD, jucate de trântori mai mult sau mai puțin oportuniști”, a concluzionat deputatul Daniel Olteanu.

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: