Google+
Home » Justitie » Microbuze “antifonate” cu tutun de contrabandă

Microbuze “antifonate” cu tutun de contrabandă

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit țigări de contrabandă în valoare de peste 18.000 de lei, pe care doi bărbați încercau să le introducă ilegal în România, ascunse în locuri special amenajate în plafonul, podeaua și pereții a două microbuze.

Petru H., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 27 de ani și cetățeanul român Dinu C., în vârstă de 26 de ani, fiecare conducând câte un microbuz marca Mercedes, au încercat să intre în țară cu țigări de contrabandă.

În baza analizei de risc, în ambele cazuri, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unor controale amănunțite asupra mijloacelor de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în locuri special amenajate în plafonul, în podeaua și pereții autovehiculelor, țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor, în valoare totală de 18.090 lei, confiscarea celor două autovehicule, în valoare totală de 47.500 lei și sancționarea contravențională a celor două persoane cu amendă în valoare totală de 20.000 lei. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: