Home / Social / Un polițist din Vaslui, fiul fostului protopop Vasile Hriscu, a murit într-un accident pe litoral în timp ce se afla în misiune

Un polițist din Vaslui, fiul fostului protopop Vasile Hriscu, a murit într-un accident pe litoral în timp ce se afla în misiune

Un polițist din Vaslui, fiul fostului protopop de dinainte de 1990 Vasile Hriscu, a murit într-un accident pe litoral în timp ce se afla în misiune. Agentul Ioan Hriscu fusese detașat o lună în județul Constanța astfel încât, peste patru zile, ar fi urmat să se întoarcă acasă.

Unul dintre cei mai vechi polițisti din cadrul Biroului de Ordine Publică Vaslui și-a pierdut viața în urma unui tragic accident petrecut în cursul nopții de miercuri spre joi, în sudul litoralului, între localitățile 2 Mai și Vama Veche. Agentul șef principal Ioan Colinel Hriscu, fiul fostului protopop de Vaslui de dinainte de 1990 Ioan Hriscu, se afla în misiune cu un jandarm în momentul producerii accidentului, după ce fusese direcționat la un caz de către colegii săi din Constanța, în urma unui apel la numărul de urgență 112. Practic, polițistul vasluian, care conducea o mașina de serviciu, a ieșit în drumul național DN 39 de pe un drum secundar, fiind lovit de un alt autoturism care circula pe artera principală. În urma accidentului, Ioan Hriscu a fost rănit grav, fiind găsit în stop-cardiorespirator de către cadrele medicale sosite la fața locului care, în ciuda eforturilor depuse, nu au mai reușit să-l readucă la viață.
”Polițistul conducea o autospecială de serviciu, iar la ieșirea de pe un drum lateral, dinspre plaja 2 Mai către DN 39, a fost lovit din spate de un autoturism. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, polițistul a încetat din viață, iar jandarmul care se afla alături de acesta, în autospecială, a fost rănit”, anunță Poliția Română.
Jandarmul aflat în același autoturism cu polițistul din Vaslui a suferit fracturi costale, fiind transportat la spital, în stare stabilă. De asemenea, atât conducătorul celuilalt autoturism, cât și o pasageră din acesta, au fost răniți.
Agentul principal Ioan Hriscu, cunoscut drept ”Padre” în rândul colegilor, lucra în poliție din 1993 și este tatăl a trei copii. Colegii regretă dispariția prematură a sa și au transmis un mesaj familiei îndoliate: ”Sincere condoleanțe și gânduri de alinare familiei îndurerate. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași îndurerați de tragica dispariție. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Vom păstra veșnic în memoria noastră amintirea celui care ne-a fost coleg Ioan Hriscu”.

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: