Home / Administratie / Secția 2 a Poliției Comunitare din Bârlad n-a murit… da’ nu mai este

Secția 2 a Poliției Comunitare din Bârlad n-a murit… da’ nu mai este

De mai bine de un an, ziarul Est News a semnalat inutilitatea indicatoarelor montate în intersecția din vecinătatea Muzeului „Vasile Pârvan”. Indicatoarele informează, chipurile, că în apropiere se află Secția 2 a Poliției Comunitare. Această secție nu mai funcționează de șase ani, dar indicatoarele se încăpățânează să informeze populația că la blocul CFR ar fi această secție.

Am observat că unul dintre indicatoare, cel din capătul străduței care duce către blocul CFR, a fost dat jos de pe stâlp. Asta, cu siguranță, în urma unei discuții avute ieri cu Constantin Olariu, directorul interimar al Poliției Locale. Oamenii trimiși în zonă nu au observat al doilea indicator, amplasat pe un stâlp din intersecția străzilor Marcel Guguianu cu Victor Ion Popa.

Dacă tot am văzut că manifestă interes pentru remedierea unor deficiențe activitatea Poliției Locale, îi recomandăm domnului Olaru să facă demersuri către Primărie în privința montării de indicatoare pentru căruțași. În locul celor două indicatoare bătute de soare ani de zile, ar fi mai bine să fie puse indicatoare care să-i avertizeze pe căruțași că nu au voie să circule în zonă. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

One comment

  1. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

x

Check Also

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori ...

Locuitori din Hoceni și Șuletea au venit la Bârlad să doneze sânge

Douăzeci de locuitori ai comunei ...

Sprijin financiar de 200.000 lei pentru bisericile din Fruntișeni, Bălteni, Vinderei și Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: