Home / Social / Mare de lacrimi la înmormântarea lui ”Padre”, polițistul mort în accident de mașină pe litoral

Mare de lacrimi la înmormântarea lui ”Padre”, polițistul mort în accident de mașină pe litoral

Flori, lacrimi și rugăciuni l-au însoțit pe subofițerul de poliție Ioan Hriscu pe ultimul drum. Alături de familia îndoliată s-au aflat zeci de oameni, colegi ai polițistului, vasluieni care l-au cunoscut sau au aflat despre moartea tragică din media. Nu au lipsit autorități ale județului, printre care prefectul Eduard-Andrei Popica și subprefectul Mircea Gologan, care au ținut să aducă un ultim omagiu și să depună o coroană de flori.

Este o zi tristă. Momentele acestea nu vor dispărea niciodată. Vor rămâne în amintirea familiei, a poliției vasluiene, a comunității și nu numai. E regretabil ceea ce s-a întâmplat. Tragedia putea fi evitată, însă acum totul e tardiv. Condoleanțe familiei!”, a declarat prefectul Eduard-Andrei Popica.

În momentul când s-a produs tragedia, agent șef principal Ioan Hriscu era detașat la Biroul de Poliție Vama Veche din județul Constanța. Polițistul se afla în autospeciala de serviciu alături de un coleg jandarm, rănit și el în urma impactului, iar la ieșirea de pe un drum lateral, au fost loviți din spate de un autoturism.

Unul dintre cei mai vechi polițisti din cadrul Biroului de Ordine Publică Vaslui și-a pierdut viața în urma unui tragic accident petrecut în cursul nopții de miercuri spre joi, în sudul litoralului, între localitățile 2 Mai și Vama Veche. Agentul șef principal Ioan Colinel Hriscu, fiul fostului protopop de Vaslui de dinainte de 1990 Ioan Hriscu, se afla în misiune cu un jandarm în momentul producerii accidentului, după ce fusese direcționat la un caz de către colegii săi din Constanța, în urma unui apel la numărul de urgență 112. Practic, polițistul vasluian, care conducea o mașina de serviciu, a ieșit în drumul național DN 39 de pe un drum secundar, fiind lovit de un alt autoturism care circula pe artera principală. În urma accidentului, Ioan Hriscu a fost rănit grav, fiind găsit în stop-cardiorespirator de către cadrele medicale sosite la fața locului care, în ciuda eforturilor depuse, nu au mai reușit să-l readucă la viață.
”Polițistul conducea o autospecială de serviciu, iar la ieșirea de pe un drum lateral, dinspre plaja 2 Mai către DN 39, a fost lovit din spate de un autoturism. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, polițistul a încetat din viață, iar jandarmul care se afla alături de acesta, în autospecială, a fost rănit”, anunță Poliția Română.
Jandarmul aflat în același autoturism cu polițistul din Vaslui a suferit fracturi costale, fiind transportat la spital, în stare stabilă. De asemenea, atât conducătorul celuilalt autoturism, cât și o pasageră din acesta, au fost răniți.
Agentul principal Ioan Hriscu, cunoscut drept ”Padre” în rândul colegilor, lucra în poliție din 1993 și este tatăl a trei copii.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: