Google+
Home » Sanatate » Unele secții din cadrul Spitalului „Beldiman” vor rămâne fără linii de gardă

Unele secții din cadrul Spitalului „Beldiman” vor rămâne fără linii de gardă

Măsurile de austeritate impuse de lipsa banilor în bugetul spitalului vor afecta, se pare, și pe medici. Pe surse, am aflat că se preconizează desființarea câtorva linii de gardă, printre care cele de la O.R.L. – Oftalmologie, Pneumologie și Boli infecțioase.

Urgențele care vor necesita prezența expresă a medicilor specialiști vor fi rezolvate de medici aflați în gardă la domiciliu. Soluția s-ar putea să fie mai păguboasă, întrucât o gardă la domiciliu este plătită dublu, în funcție de numărul de ore prestate. Așa că, una peste alta, unii medici din secții cu adresabilitate mărită vor putea încasa de pe urma gărzilor de la domiciliu mai mulți bani decât în gărzile pe care le făceau în mod obișnuit.

Luarea unei asemenea decizii se va răsfrânge negativ asupra pacienților care se vor adresa la Compartimentul de Primire al Urgențelor (CPU). Vor trebui să aștepte și mai multe ore ca până acum, mai ales pe timpul nopții, întrucât cea mai mare parte a urgențelor care erau direcționate către secțiile unde vor dispărea liniile de gardă vor rămâne în grija urgentiștilor. (Mihaela NICULESCU)

Comments

comments

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Nelutule , lasa sa mai functioneze un pic acest spital pana se da in functiune spitalul privat ! Cu siguranta indolenta angajatilor nu va fi in voga acolo !!

  2. DEMISA DOMNULE MANAGER! DEAPASIT! DA INCHIDETI SPITALUL! DACA ASTA VRETI !

%d blogeri au apreciat: