Home / Administratie / Consiliul Județean Vaslui s-a reunit în ședință ”de îndată” pentru a numi oameni pe posturi

Consiliul Județean Vaslui s-a reunit în ședință ”de îndată” pentru a numi oameni pe posturi

Consiliul Județean Vaslui s-a reunit, marți după-amiază, în ședință ”de îndată” pentru a numi oameni pe anumite posturi. Pe lângă modificarea componenței Comisiei pentru Protecția Copilului, consilierii au aprobat și prelungirea cu încă trei luni a mandatului șefului Serviciului Județean de Evidență a Populației Vaslui.

Numirea unor oameni de funcții a fost motiv pentru consilierii județeni de a se reuni în ședință ”de îndată”, una foarte rar întâlnită în existența unei astfel de entități. Explicația dată de conducerea Consiliului Județean a fost schimbarea componenței comisiei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, conform unei recente hotărâri de guvern.

În cadrul acestei comisii au fost introduși reprezentanții societății civile, respectiv a unor organizații non-profit care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege. Cum mâine (n.r.-miercuri) este întâlnirea ordinară a comisiei, nu se putea amâna această ședință de numire a unor noi reprezentanți în ea”, ne-a declarat vicepreședintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan.

Cea de-a doua numire a fost, de fapt, prelungirea cu încă trei luni a mandatului șefului Serviciului Județean de Evidență a Populației Vaslui, Iulian Vieru, după ce acesta a primit acordul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, așa cum prevede legea. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2.000 de cupluri din județul Vaslui s-au căsătorit în anul trecut

În perioada ianaurie – octombrie ...

Ultima oră! Incendiu la Huși!

Pompierii secției din Huși intervin ...

Proiectul drumului strategic în valoare de 222 milioane de lei intră în execuție

de Dănuț CIOBANU  În următoarele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: