Home / Sport / Mai sunt câteva zile până începe ediția a VI-a “Summer Cup” Vaslui

Mai sunt câteva zile până începe ediția a VI-a “Summer Cup” Vaslui

Vasluienii pasionați de fotbal trebuie să se hotărască repede dacă vor să facă parte activă din spectacolul fotbalistic numit „Summer Cup” Vaslui. Vineri este ultima zi în de înscrieri la cea de-a VI-a ediție a turneului de fotbal pe teren redus, în aceeași zi având loc și ședința tehnică în urma cărora se vor stabili grupele.

Competiția este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, în parteneriat cu Primăria Vaslui și Direcția Județeană de Tineret și Sport. Ca și anul trecut iubitorii fotbalului pot participa gratuit datorită finanțării evenimentului de către Primăria Vaslui, prin intermediul unui proiect de finanțare nerambursabilă. Oficialitățile vasluiene au răspuns pozitiv încă odată inițiativei Asociației Județene de Fotbal, conform tradiției, cu atât mai mult că fazele finale ale turneului vor avea loc de Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui, între 13 și 15 august.

Ca și în anii trecuți organizatorii promit respectarea tradiției de a avea toate ingredientele necesare pentru a fi pe placul spectatorilor: răsturnări de scor, lovituri de departajare, scoruri fluvii și rezultate surpinzătoare. Se pot înscrie atât jucătorii profesioniști, cât și amatorii. Ca și anul trecut vor fi trei secțiuni: Open (vârsta minimă 14 ani), Under 19 (mai puțin de 20 de ani împliniți la începutul turneului) și Old Boys (destinată celor care au cel puțin 39 de ani). Echipele dornice de afirmare au șansa de a oferi încă o dată clipe de magie celor prezenți. Ca în fiecare an tinerii vasluieni au șansa de a deveni din speranțe certitudini și de a-și croi drum spre loturile echipelor de Liga a IV-a din județ.

Fiecare echipa va prezenta un tabel cu jucătorii, date de identificare și viza medicală (apt joc sportiv – fotbal, minifotbal). Dovada medicală poate fi și sub forma unei adeverințe medicale însă cu aceeași specificație (apt joc sportiv – fotbal, minifotbal). Întrecerile se vor desfășura pe terenurile sintetice din oraș, iar în caz de vreme rea partidele vor fi mutate în sălile de sport.

Pentru relații suplimentare puteți contacta organizatorii la e-mail : SummerCupVaslui@yahoo.com,
telefon 0741750678, 0787601186, 0740018947 sau Facebook : Summer Cup Vaslui si Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui.

Echipa Spartanii a ieșit campioană anul trecut în cadrul turneului Open, după ce a înfruntat în finală pe Inter Traian și Victoria Morandi.

Turneul U19 a fost adjudecat de Vaslui Juniors, care a trecut cu 4 – 2 de LPS Vaslui în finală. Pe locul trei s-a clasat formația Spartanii U19.

Victoria Morandi a învins la turneul Old-Boys. Pe doi s-a clasat Spartanii, urmată de Racova Pușcași. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: