Google+
Home » Justitie » (Video) Rețea infracțională specializată în furt calificat, destructurată de polițiști, la Bârlad

(Video) Rețea infracțională specializată în furt calificat, destructurată de polițiști, la Bârlad

O grupare infracțională specializată în săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat a fost destructurată, ieri, la Bârlad, de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad, împreună cu polițiști din cadrul structurilor de ordine publică urban și rural. Au avut loc 12 descinderi la locuințele unor persoane, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și jandarmi. Activitatea a fost coordonată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

În urma perchezițiilor desfășurate, polițiștii au pus în executare 5 mandate de aducere pentru persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt din locuințe, societăți comerciale și autoturisme. Persoanele cercetate sunt bănuite că ar fi participat la comiterea a peste 25 de infracțiuni de furt calificat, pe raza municipiului Bârlad.

Cu ocazia perchezițiilor au fost recuperate mai multe bunuri (aparatură electronică, electrocasnică, biciclete, ceasuri), asupra cărora există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea respectivelor infracțiuni.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestor persoane. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. (George Proca)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: