Home / Administratie / Șeful ISU, reclamat de angajați că blochează cu mașina familiei activitatea operativă a mașinilor de intervenție a pompierilor

Șeful ISU, reclamat de angajați că blochează cu mașina familiei activitatea operativă a mașinilor de intervenție a pompierilor

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, colonelul Gheorghe Blagoci, este reclamat de către o parte dintre angajații instituției că blochează cu mașina familiei, prin parcarea acesteia pe platoul central din fața garajelor, activitatea operativă a mașinilor de intervenție a pompierilor.

Parcarea mașinii personale a șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, colonelul Gheorghe Blagoci, în fața garajului principal al mașinilor de intervenție a pompierilor și echipajelor SMURD a creat nemulțumire în rândurile salariaților instituției. Reprezentanții echipelor operative reclamă faptul că, la ieșirea din garaj, principala problemă o reprezintă evitarea unei tamponări cu mașina comandantului ISU, parcată ilegal pe platoul central al instituției.

Nu este normal ca în fața garajelor să fie parcată vreo mașină, indiferent a cui este acesta. Prioritar pentru noi este să ajungem la intervenție, nu să fim atenți la ce obstacole avem când ieșim pe poarta garajelor”, susțin angajații ISU Vaslui.

Inspectorul șef al ISU Vaslui, Gheorghe Blagoci, susține că ”nu este un moft” parcarea mașinii familiei în fața garajelor instituției, în condițiile în care și soția sa lucrează la ISU Vaslui. ”Nu este nicio problemă din punctul meu de vedere să trag mașina de acolo. Nu este vreun moft, așa că lucrurile se vor rezolva”, ne-a declarat colonelul Gheorghe Blagoci.

Șeful ISU Vaslui a mai adăugat faptul că angajații vor putea să-și parcheze mașinile personale pe partea dreaptă a șoselei din fața unității, deși fuseseră amenințați cu sancțiuni pe linie profesională dacă își vor lăsa autoturismele în zona respectivă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Fermierii din județul Vaslui intră și pe piața usturoiului din România

Deși în județul Vaslui nu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: