Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Polițist bârlădean, luat cu ambulanța de la sediul Poliției Bârlad, după ce i s-a făcut rău de la inimă

ULTIMA ORĂ Polițist bârlădean, luat cu ambulanța de la sediul Poliției Bârlad, după ce i s-a făcut rău de la inimă

Momente de panică astăzi, la Poliția Bârlad, unde un polițist a fost luat cu ambulanța după ce a leșinat în sediul instituției.

Daniel Stoian, care a activat până în urmă cu câteva săptămâni în cadrul Biroului de ordine publică, se afla la poliție pentru anumite formalități necesare dosarului de pensionare. I s-a făcut rău brusc, cel mai probabil de la inimă, știut fiind că suferă de anumite probleme cardiace. Colegii săi au sunat imediat ambulanța, acesta fiind transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

”Persoana în cauză nu se afla în timpul serviciului, întrucât și-a depus raportul de încetare a activității pe 27 iulie 2017. Acum se afla în procedura de încheiere a raportului. Din informațiile noastre, suferea de tahicardie și avea un stimulator cardiac”, a declarat, pentru Est News, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: