Google+
Home » Sanatate » ULTIMA ORĂ Hotărâre luată! Iată cine va fi noul manager al spitalului bârlădean

ULTIMA ORĂ Hotărâre luată! Iată cine va fi noul manager al spitalului bârlădean

Primarul Dumitru Boroș a ales: a numit-o ca manager interimar al Spitalului ”Elena Beldiman” Bârlad pe Daniela Borș, membru în Consiliul de Administrație al spitalului și a fost director economic al instituției în perioada mandatului lui Dionisie Lefter.

În aceste momente, conducerea orașului și cea a spitalului bârlădean se află în ședință, aceasta fiind prilejuită de numirea Danielei Borș în funcție.

Nu se știe dacă primarul bârlădean vede în Daniela Borș o soluție de compromis, având în vedere că, de două zile, de când Corneliu Decuseară și-a dat demisia din funcția de manager, edilul-șef al Bârladului a ”răscolit” orașul în lung și lat în căutarea persoanei potrivite. Se pare că nimeni nu s-a arătat dispus să preia corvoada conducerii spitalului. De departe, ceea ce se întâmplă cu spitalul bârlădean este cea mai grea misiune a lui Boroș de până acum. Norii negri care s-au adunat asupra instituției nu se vor risipi prea curând și e greu de anticipat, în aceste clipe, un deznodământ fericit.

După expirarea perioadei de interimat, Daniela Borș are mari șanse să și câștige concursul de ocupare a funcției de manager, date fiind experiența sa, dar și profesionalismul pentru care este apreciată în rândul colegilor. Vom reveni cu amănunte. (Mihaela NICULESCU)

Comments

comments

About Simona Vasile

3 comments

  1. Tot intre neamuri, oh, doamne!? Sa va fie rusine! A ramas Barladul fara oameni capabili? Eu zic sa se lase posturile din tata n fiu, din soacra-n nora si etc! Ce sa mai facem atata tevatura? Chiar nu aveti rusine!… Oare CUM se face ca toti “bastanii” au un loc asigurat si restul prostimii munceste pe bani putini, in posturi de subordonati nefericiti? …Toti trebuie sa ajunga fix directori, altfel le cade bronzul! Ce o fi avand functia de director de o vor toti? Doar ca nu muncesti si sa te dai umflat in fata altora, sigur, pe langa salariul consistent ?!?! O sa ajungem sa vedem numai directorasi, ca e jenant sa fii mai mic si prost.

  2. Jonny dear , crezi ca va rezolva noul manager problema finantarii acestui spital ? crezi ca va rezolva ceea ce nu au rezolvat inaintasii ei , crezi ca are cheia seifului cu bani necesari rezolvarii problemelor de natura umplerii camarilor spitalului cu medicamente , materiale sanitare , a bunastarii acestui spital ? va rezolva noua aleasa , problema statului la UPU ore intregi ?!! va reusi sa-i faca pe medici sa afirme – da , ea este ceea ce avea nevoie acest spital !! –

    Nu a rezistat Constantinciu – un tip tanar care nu venise la muls acolo , s-a lasat pagubas, darmite dna Bors , ex-nora dnei dr Petcu .

    Nu cred . Mai vedem peste vreo 6 luni, daca va rezista . Oricum greve nu vor mai fi pentru ca s-a ales cine s-a dorit prin culise . Hihihih

  3. Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc! Putere de munca si mult succes pentru doamna manager!

%d blogeri au apreciat: