Google+
Home » Justitie » Percheziții pe raza comunei Șuletea. Scandalagii periculoși, reținuți de polițiști

Percheziții pe raza comunei Șuletea. Scandalagii periculoși, reținuți de polițiști

Miercuri, polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni și Secției 5 de Poliție Rurală Murgeni, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui, au efectuat șapte percheziții domiciliare pe raza comunei Șuletea, la persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și furt.

Polițiștii au identificat șase bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din localitățile Horga și Fedești, care în seara de 26 iulie ar fi comis mai multe infracțiuni. Cei șase bărbați au agresat atunci trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani, care se deplasau cu un autoturism pe raza localității Fedești. Victimele au susținut că în timpul altercației a fost distrus autoturismul cu care se deplasau și a fost sustras și un telefon mobil. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, în aceeași seară, cei șase bărbați s-au deplasat pe raza localității Horga, comuna Epureni și au pătruns în curtea locuinței unui tânăr de 24 de ani, pe care nu l-au găsit la domiciliu, însă i-au distrus geamurile de la locuință.

În urma audierilor, polițiștii au reținut trei bărbați, în vârstă de 23, 26, respectiv 40 de ani, cărora le-au probat săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și furt. Aceștia au fost prezentați ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Alte trei persoane sunt cercetate în stare de libertate, pentru aceleași infracțiuni. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: