Home / Social / ULTIMA ORĂ Un bărbat din Gherghești a murit strivit de propria mașină pe care a încercat să o oprescă pe un drum în pantă, după ce autoturismul pornise singur la vale

ULTIMA ORĂ Un bărbat din Gherghești a murit strivit de propria mașină pe care a încercat să o oprescă pe un drum în pantă, după ce autoturismul pornise singur la vale

Accident stupid pe un drum din Corodești, comuna Gherghești, după ce un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a murit strivit de propriul Logan. Liviu Obreja a rămas blocat sub mașină după ce aceasta a trecut peste el în momentul în care a încercat să o oprească din mers întrucât se pusese singură în mișcare.

Bărbatul, stabilit în București de mai mulți ani, venise să-și viziteze mama, în satul Micești. Astăzi dimineață, împreună cu aceasta, cu sora și cu soția lui, au plecat spre satul Corodești, în intenția de a cumpăra niște iezi de la o stână din zonă. La un moment dat, pe un sector de drum în pantă, omul a oprit mașina și a coborât pentru a-și saluta un consătean pe care nu-l mai văzuse de multă vreme. A uitat, însă, să pună frâna de mână. Autoturismul a luat-o la vale și, din dorința de a le proteja de accident pe cele care rămăseseră înăuntru, a încercat să oprească mașina cu forța brațelor.cei doi au coborât din autoturism, fără ca acesta să fie, cel mai probabil, asigurat cu frâna de mână.

Din păcate, șoferul a căzut astfel încât mașina a trecut peste el, rămânând blocat sub aceasta”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Georgică Onofreiasa.

Soția bărbatului a sunat după ajutor la numărul de urgență 112, la caz fiind trimise o autospecială de descarcerare a ISU Vaslui, precum și o ambulanță. Șoferul a fost scos de sub mașină, însă, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: