Home / Justitie / Cel mai prost violator din lume! Și-a uitat chiloții și pantofii în casa ”victimei”, de unde a rupt-o la fugă atunci când a auzit zgomote

Cel mai prost violator din lume! Și-a uitat chiloții și pantofii în casa ”victimei”, de unde a rupt-o la fugă atunci când a auzit zgomote

de Mihaela NICULESCU

Cel mai prost violator din lume ar fi trebuit să simtă satisfacția vieții sale, la Fruntișeni, în casa unei femei bătrâne. A fugit de acolo mâncând pământul, fără a-și duce la bun sfârșit gândul necurat, dar și fără chiloți pe el.

Norocul femeii, în vârstă de 65 de ani, a fost că sâmbătă noaptea nu a mai dormit în bucătăria de vară, ca de obicei. Din cauza caniculei, a decis să doarmă în casa mare, într-o cameră mai răcoroasă. Se pare că individul este cineva cunoscut, întrucât a mers ”la sigur”, în bucătăria de vară, în miez de noapte, sperând să se bage în patul femeii gol pușcă.

Femeia, care dormea dusă în celălalt corp de casă, nici nu bănuia pericolul care o paște, până când nu a alertat-o unul din fiii săi care venise întâmplător la casa părintească pentru a lua niște unelte. Acesta s-a întâlnit cu violatorul exact când acesta ieșea din bucătăria de vară, speriat de zgomotul făcut de fiul femeii.

„Mă întorceam de la o petrecere cu căruța, sâmbătă noaptea pe la 12. Trebuia să iau niște lucruri de la casa mamei. Când am intrat pe poartă am văzut o persoană care a ieșit brusc din chiler și a luat-o la fugă, speriat probabil de zgomotul făcut de cai. Soția mea a rămas în căruță și a văzut cum un bărbat înalt, blond, care purta pantaloni lungi, a fugit ținând mâinile la ochi pentru a nu fi recunoscut. Acesta, în fugă, a rupt gardul și s-a lovit destul de rău la picior. Eu nu l-am mai putut prinde pentru că intrasem în panică și căutam o unealtă să mă apăr, neștiind cine e și ce gânduri are. Dacă nu veneam întâmplător acasă, ce s-ar fi întâmplat? Poate o viola sau chiar omora pe mama!”, ne-a spus îngrozit Marcel Nechita, fiul femeii.

Nelegiuitul nu a apucat decât să cotrobăiască prin niște genți și prin hainele aflate în chiler. Probabil că, negăsindu-și victima, s-a gândit să nu plece cu mâna goală.

În urma lui, femeia a găsit la ușă o pereche de adidași și chiloții cu care acesta fusese îmbrăcat și pe care, în graba de a se face nevăzut, nu a mai apucat să și-i pună.

„Dacă nu venea copilul meu, mai eram oare în viață? Se pare că a stat destul de mult în chiler pentru că toate erau răscolite, iar unele haine distruse și înnodate. Vreau ca hoțul să fie prins pentru că am început să mă tem pentru siguranța mea. Poate fi cineva străin sau poate fi chiar dintre persoanele care m-au mai ajutat la diferite treburi în gospodărie. Mă gândesc la toate”, a mărturisit Silvia Nechita.

Femeia tinde să creadă că este cineva cunoscut, care îi știe casa.

Reprezentanții Poliției, sosiți la fața locului chiar în acea noapte, au cercetat zona, au luat declarații membrilor familiei și au deschis o anchetă.

„În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar colegii noștri de la Bârlad fac cercetări pentru infracțiunea de violare de domiciliu, în vederea prinderii făptașului”, a declarat pentru Est News Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IJP Vaslui..

În aceeași seară, se pare că și vecina Silviei Nechita a fost cât pe ce să fie călcată de hoți. Tot în jurul aceleiași ore, a auzit zgomote la poartă și a aprins lanterna. Se prea poate să fie vorba de același ciudat.

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: