Google+
Home » Administratie » Soția șefului ISU nu s-a prezentat la două concursuri pentru un post de ofițer în cadrul instituției, după ce la un examen anterior nu a obținut nici nota 1.00

Soția șefului ISU nu s-a prezentat la două concursuri pentru un post de ofițer în cadrul instituției, după ce la un examen anterior nu a obținut nici nota 1.00

Soția șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, angajată ca plutoner adjutant șef în cadrul instituției, nu s-a prezentat la două concursuri de promovare pe un post de ofițer, după ce la un examen anterior din urmă cu câteva zile nu a reușit să obțină nici nota 1.00.

Ultimele două concursuri de promovare în corpul ofițerilor în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui au fost picate de soția șefului instituției, Ghiorghe Blagoci prin ”neprezentare”, după ce a refuzat să se prezinte la susținerea evaluării performanțelor fizice. Conform rezultatelor publicate de site-ul ISU Vaslui, plutonerul adjutant șef Mihaela Gabriela Blagoci figurează ca absent atât la concursul pentru postul de ”ofițer principal I – secretariat tehnic permanent” cât și la cel pentru funcția de ”ofițer principal – control”. În aceste condiții, după cele trei concursuri la care s-a înscris și pe care nu a reușit să le promoveze, soția șefului ISU Vaslui va rămâne în continuare subofițer în cadrul instituției.

La primul concurs pentru promovarea în corpul ofițerilor, plutonerul adjutant șef Mihaela Gabriela Blagoci nu a obținut nici măcar nota 1.00 la proba ”viteză” a testelor fizice, ceea ce a determinat-o să abandoneze ulterior susținerea celorlalte două teste de evaluare a performanțelor fizice, respectiv ”abdomene” și ”rezistență pe distanța de 800 de metri”. Astfel, pentru a fi notată cu 1.00, soția șefului ISU trebuia să scoată timpul de 12,9 secunde pe distanța de 50 de metri. Însă, cu 13,44 secunde, Mihaela Gabriela Blagoci nu s-a încadrat în grila prevăzută de concurs.

Astfel, din cei 12 candidați prezenți la concursul pentru postul de ”ofițer I – analiză, evaluare și coordonare intervenție”, soția șefului ISU a fost singura respinsă, restul concurenților obținând, cu o singură excepție, nota 10. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Mihai Vasile

One comment

  1. Razvan Mihai Paraschiv

    Asta este Romania doar pe pile se poate.

    rent a car Bucuresti

%d blogeri au apreciat: