Google+
Home » Administratie » Primăria Vaslui vrea să preia în administrare sectoarele de drumuri naționale de la ieșirea din oraș spre Bacău și Neamț

Primăria Vaslui vrea să preia în administrare sectoarele de drumuri naționale de la ieșirea din oraș spre Bacău și Neamț

Primăria Vaslui vrea să preia în administrare de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere cele două sectoarele de drumuri naționale de la ieșirea din oraș spre județele Bacău și Neamț. Autoritățile cred că, în acest fel, sectoarele de șosea în cauză vor fi mult mai bine administrate, iar șoferii fără rovignetă vor scăpa de amenzi.

Cele două sectoare de drum de câțiva kilometri de la ieșirea din municipiul Vaslui spre județele Bacău și Neamț ar putea trece în administrarea autorităților locale. Acest lucru se va întâmpla dacă cei din conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere vor accepta solicitarea Primăriei Vaslui, care dorește să preia acele două porțiuni de șosea pentru a le putea întreține mult mai bine decât o face actualul proprietar.

Noi suntem dispuși să semnăm acest protocol de trecere în domeniul public al municipiului Vaslui. În acest fel, vom avea responsabilitatea gestionării corespunzătoarea covorului asfaltic, vom scăpa șoferii de plata unor amenzi date acum celor care circulă cu mașinile pe raza suburbiei Rediu și vom putea emite mult mai ușor autorizații de construire pentru proprietarii de terenuri riverani celor două sectoare de șosea”, a declarat primarul municipiul Vaslui, Vasile Pavăl.

Odată cu trecerea celor două sectoare de șosea în administrarea primăriei ar putea fi rezolvată și problema trecerii la nivel cu calea ferată, acolo unde, în decursul anilor, au existat foarte multe victime pe motiv că nu este prevăzută cu bariere.

Comments

comments

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: