Google+
Home » Politic » Comunicat de presă al PSD Bârlad: ”Până ce primarul Boroș nu își va depune raportul de activitate, nu ne vom mai prezenta la ședințele Consiliului Local Bârlad”

Comunicat de presă al PSD Bârlad: ”Până ce primarul Boroș nu își va depune raportul de activitate, nu ne vom mai prezenta la ședințele Consiliului Local Bârlad”

Vineri, 11 august 2017, in conformitate cu Legea administratiei publice locale, grupul consilierilor PSD din cadrul Consiliului Local Bârlad a depus raportul de activitate care marcheaza un an din mandatul acestui consiliu.

In acelasi timp, constatam ca, desi au fost facute apeluri repetate in acest sens, primarul Dumitru Boroș nu si-a indeplinit pana acum aceasta obligatie legala. Drept urmare, decizia unanima a consilierilor locali ai partidului nostru este aceea de a nu ne prezenta la urmatoarea sedinta a CLM Barlad si, eventual, nici la celelalte sedinte, pana cand domnul Boros nu isi va depune, la randul sau, raportul de activitate. Consideram ca este un gest firesc de normalitate si de transparenta administrativa fata de opinia publica, presa si cetateni.

Partidul Social Democrat Barlad

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: