Home / Administratie / Primarul Vasile Pavăl a fost naș pentru 40 de cupluri care și-au sărbătorit ”nunta de aur”

Primarul Vasile Pavăl a fost naș pentru 40 de cupluri care și-au sărbătorit ”nunta de aur”

Primarul Vasile Pavăl a fost naș pentru 40 de cupluri din municipiul Vaslui care au sărbătorit nunta de aur, la împlinirea celor 50 de ani de căsătorie. În cinstea lor, edilul a dat o petrecere la un restaurant din Parcul Copou, lăutarii fiind de la Ansamblul folcloric ”Trandafir de la Moldova”.

Pensionarii trecuți de a doua tinerețe și care au ajuns la cei 50 de ani de când au spus ”da” în fața ofițerului de stare civilă au petrecut pe cinste la un restaurant cochet din Parcul Copou. De toate pregătirile de ”nunta de aur” s-a ocupat primarul Vasile Pavăl, cel care, de altfel, le-a fost naș de ”cununie”.

Pe lângă diplomele și buchetele de flori la ”mirese”, edilul Vasluiului le-a oferit și câte un ”dar de nuntă”, o mică atenție financiară, precum și un meniu bogat în calorii, stropit cu un pahar de șampanie.

Și cum nicio nuntă nu se poate fără lăutari, cei care i-au ținut ”în priză” pe miri și mirese au fost membrii Ansamblului folcloric ”Trandafir de la Moldova” din orașul dintre vii. Trecerea anilor și problemele specifice vârstei nu au fost un impediment pentru ”nuntași”, care au întins hore ca în tinerețele lor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

126 de bolnavi infectați cu HIV/SIDA sunt tratați în spitalele din Vaslui și Bârlad

de Dănuț CIOBANU În județul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: