Home / Administratie / Primarul Vasile Pavăl a fost naș pentru 40 de cupluri care și-au sărbătorit ”nunta de aur”

Primarul Vasile Pavăl a fost naș pentru 40 de cupluri care și-au sărbătorit ”nunta de aur”

Primarul Vasile Pavăl a fost naș pentru 40 de cupluri din municipiul Vaslui care au sărbătorit nunta de aur, la împlinirea celor 50 de ani de căsătorie. În cinstea lor, edilul a dat o petrecere la un restaurant din Parcul Copou, lăutarii fiind de la Ansamblul folcloric ”Trandafir de la Moldova”.

Pensionarii trecuți de a doua tinerețe și care au ajuns la cei 50 de ani de când au spus ”da” în fața ofițerului de stare civilă au petrecut pe cinste la un restaurant cochet din Parcul Copou. De toate pregătirile de ”nunta de aur” s-a ocupat primarul Vasile Pavăl, cel care, de altfel, le-a fost naș de ”cununie”.

Pe lângă diplomele și buchetele de flori la ”mirese”, edilul Vasluiului le-a oferit și câte un ”dar de nuntă”, o mică atenție financiară, precum și un meniu bogat în calorii, stropit cu un pahar de șampanie.

Și cum nicio nuntă nu se poate fără lăutari, cei care i-au ținut ”în priză” pe miri și mirese au fost membrii Ansamblului folcloric ”Trandafir de la Moldova” din orașul dintre vii. Trecerea anilor și problemele specifice vârstei nu au fost un impediment pentru ”nuntași”, care au întins hore ca în tinerețele lor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Zeci de porci din localitatea Cârja, uciși de autorități, după ce cazurile de pestă porcină s-au extins

Extinderea cazurilor de pestă porcină ...

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: