Google+
Home » Justitie » Descinderi în forță a mascaților în cuibul de infractori de lângă ghetou, în urma audierii lui Toma, tânărul cercetat pentru zeci de furturi și spargeri!

Descinderi în forță a mascaților în cuibul de infractori de lângă ghetou, în urma audierii lui Toma, tânărul cercetat pentru zeci de furturi și spargeri!

Audierile-maraton la care a fost supus bârlădeanul Ionuț Radu Toma, tânărul arestat ieri dimineață pentru palmaresul ”impresionant” în materie de furturi și spargeri, s-a lăsat cu o acțiune de amploare a oamenilor legii.

Chiar în aceste momente, zeci de mascați, jandarmi și polițiști efectuează percheziții în câteva locuințe din blocul C1 de lângă fostul ghetou, acolo unde își au domiciliul persoane bănuite de infracțiuni judiciare. Surse din poliție spun că persoanele bănuite fac parte din grupul infracțional în care activa și Toma și că acțiunea oamenilor legii s-a pus în mișcare după ce tânărul de 17 ani a fost nevoit să recunoască totul în timpul audierilor de ieri.

Vom reveni cu amănunte.

 

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: