Home / Justitie / Peste 11 candidați pe loc pe cele cinci posturi de ofițer scoase la concurs de Poliția Județeană

Peste 11 candidați pe loc pe cele cinci posturi de ofițer scoase la concurs de Poliția Județeană

Peste 11 candidați s-au înscris pe cele cinci posturi de ofițer scoase la concurs de către Poliția Județeană Vaslui. Cei mai mare concurență este, ca și la examenul anterior, pe postul de ofițer relații publice.

Salariile mult mai mari și, mai ales, statutul le-a încins mintea agenților de poliție care vor să promoveze în corpul ofițerilor din cadrul Poliției Județene Vaslui. Drept dovadă este numărul foarte mare de candidați înscriși pe cele cinci posturi scoate la concurs de către IPJ, respectiv 55 de agenți. Cei mai mare concurență este, ca și la examenul anterior, pe postul de ofițer relații publice.

”Pentru funcția relații publice, s-au înscris 13 agenți de poliție, pentru funcția cu specialitatea cazier și evidență operativă s-au înscris zece agenți de poliție, iar pentru cele trei funcții cu specialitatea investigații criminale s-au înscris 33 de agenți de poliție”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Concursul pentru recrutarea de personal din sursă internă, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor de poliție, se va organiza pe 26 august, la București. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: